top of page
fitline%20alle%20prod%20RED%20ny%20str_e

 

FITLINE

Permanent prestasjonspress, stress og feil ernæring –dette er hovedårsakene til at stadig flere mennesker ikke lenger takler kravene som stilles i det daglige, både på jobb og på fritida. Næringstilskuddsproduktene fra FitLineserienvår hjelper deg å mestre utfordringene i hverdagen. Dermed beholder du helse og prestasjonsevne

–uansett alder

Her er mine FitLine favoritter!

Ønsker du teampartner pris 30% med abonnement?

(abonnement gir også 20% på øvrige produkter)

Ta kontakt her - med kodeord Optimalsettet

Mine favoritter 

ACTIVIZE OXYPLUS 

PRODUKT ACTIVIZE.png

Den ideelle morgendrikk som har en oppkvikkende og forfriskende effekt, og tilfører kroppen nøyaktig de virkningsstoffene som den trenger for å produsere energi, samt hjelpe kroppen til et bedre energiopptak fra maten (forbrenning av karbohydrater). Activize bidrar til at kroppen har mer oksygen tilgjengelig, helt ut til de minste kapillærer og celler. Inneholder maritimt algepulver og forsyner kroppen med alle B-vitaminer for bla. konsentrasjon- og prestasjonsevne.

RESTORATE CITRUS

Se kort video om Activize Oxyplus

PRODUKT RESTORATE.png

Den ideelle God-Natt-drikken. Den inneholder verdifulle mineraler, sporstoffer og vitamin D i kombinasjon med opptaksfremmende ayurvediske urtearoma. Mineralene er nøye vektet slik at de fremmer hverandre. Restoraten virker basisk, fremmer mineralbalansen og balanserer pH-verdien i kroppen. Den bidrar til næring for vakrere hår (kobber), hud (sink) og negler. Og er fin for restitusjon (f.eks. etter trening). Inneholder kalsium, magnesium og vitamin D som er viktig for skjelett, sunne tenner og styrker kroppens eget immunforsvar. Mineralene er viktig for både at kroppens celler skal ta opp øvrig næring og ikke minst for å skille ut avfallstoffer.

basics

PRODUKT BASICS.png

Basics er et spesielt utviklet konsentrat med det beste fra frukt og grønt. Den inneholder enzymer og levende kulturer fra melkesyrebakterier (Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus) samt naturlige kostfiber fra frukt, grønnsaker og korn. Basics bidrar til riktig næring- og vitalstoff-forsyning til kroppen, vitaliserer fordøyelsessystemet, styrker kroppens eget immunforsvar, har en opptaksfremmende Ayurvedisk urtearoma og inneholder mange antioksydative vitalstoffer som bla. beskytter mot "oksydativt stress". I den vitenskapelige studien er subjektive tilbakemeldinger fra deltakerne: bedre og mer regelmessig fordøyelse, mindre oppblåst mage, bedre mattoleranse, mer energi og vitalitet samt merkbart bedre hud.

optimalsettet

activize + restorate + basics

(full pris engangsbestilling)

powercoctail

PRODUKT POWER.png

I powercoctail er activize og Basig ferdig blandet. Her inneholder Activize delen mindre B3 Niacin så du får ikke flush av denne. I powercoctail er det tilsatt 20 ekstra plantestoffer, til sammen 4000 ekstra poliflenoler som er sterke antioksydanter og gull for å støtte immunforsvaret. I tillegg så er opptaksboosteren for Gurkemeien forsterket. Det er påvist 40% høyere opptak enn om kroppen skal bryte ned rent gurkemeie krydder eller andre preperater med gurkemeie/kurkemin. Jeg bare elsker min powercoctail og tar den på tom mave, hver dag uten unntak. 

optimalsettet

powercoctail + restorate porsjonspakker

(full pris engangsbestilling)

herbalism urtete

PRODUKT HERBALISM.png

Støtter nyrenes rensefunksjon. Og hjelper kroppen å fjerne avfallsstoffer. Den støtter kroppen væskebalanse med verdifulle urter i en unik urteblanding og har en deilig smak. Jeg drikker ett stort glass av denne teen kald hver morgen sammen med min powercoctail.

proshape aminosyrekapsler

PRODUKT PROSHAPE.png

Aminosyre tablettene bevarer muskelmassen, vitaminer og mineraler er i pulverform og blandes med vann. Næringstilskuddene tas raskt og effektivt opp i tynntarmen - i løpet av 2 til 10 minutter. Diettprodukt for intensive muskelanstrengelser, spesielt for idrettsutøvere. Som er rik på essensielle aminosyrer. Inneholder livsviktige aminosyrer Essensielle aminosyrer bidrar til å bygge opp og beholde muskelmasse. Og har et opptaks fremmende ayurvedisk urteekstrakt. Jeg er stolt over produktene, organisasjonen bak og over å kunne formidle høy kvalitets næringstilskudd. I bunn og grunn handler det om ren mat uten kjemiske og syntetiske stoffer.Næringstilskuddene er patentert, rene og 100% økologis og har GMP standard. GMP = like rent som intravenøs væske (kun 5 % av alle vitaminer i hele verden har en slik medisinsk standard). Alle produktene til Fitline er laget etter denne farmasøytiske kvaliteten.

munogen

PRODUKT MUNOGEN.png

Munogen er en eksklusiv, unik helhetelig kombinasjon av flere naturlige innholdsstoffer med synergetiske effekter. Munogen inneholder bioaktive innholdsstoffer, sekundære plantestoffer, aminosyrer og vitaminer, som bidrar til normal produksjon av røde blodlegemer, normal produksjon av blod, og til å minske tretthet og utmattelse. Synergetisk kombinasjon av naturlige, høykvalitative ekstrakter fra grønne epler, drue og rød spinat.
Synergetisk effekt fra førsteklasses L-Arginin og L-Citrullin. Vitamin B6, vitmain B12 og folsyre bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Med MUNOGEN sørger jeg for optimal effekt under trening. Effekten jeg oppnår er bla. bedre kondisjon(økt blodgjennomstrømning og bedre oksygenopptak).

Se Håkon,

musiker og 

ekstremsportutøver,

sine anbefalinger

bottom of page