top of page

Massasje

Usikker på prisene?

Sjekk ut vår prisliste her!

hva tilbyr sundterapi?

ny farge massasje.png

massasjeterapi

Benyttes ofte under dyp rygg og nakke massasje. Jeg kombinerer dype fingerteknikker, bindevevsbehandling, tøyninger og triggerpunktbehandling. Alt etter hvor smerten sitter benyttes utvalgte teknikker for ledd, hofteleddsmuskulaturen, knær, legger, skuldre og armer. Jeg går dypt ned i bindevev, spesifikt muskelvev, og utfører sjelden «kosemassasje». Her kan du forvente rå kraft og en «on`go» behandling. 

sHAPE 4 LIFE - SHAPE MASSAGE

En behandling med 4 elementer: Massasje-behandling, Kosthold, Fysisk aktivitet og Personlig veiledning.


MASSASJE-Behandling 

Shape Massage Metoden: • Bindevevsmassasje, lymfedrenasje, kosthold, trening og motivasjon.

 ShapeMassage Face: Øk sirkulasjon i bryst, hals, nakke og ansikt: muskelspenninger reduseres, hodepine reduseres, huden får tilbake sin naturlige glød m.m.


Kosthold 

Din kropp er unik og hva som er optimalt for deg er ikke nødvendigvis optimalt for andre, men det finnes fellesnevnere på optimal kost som tar hensyn til kroppens grunnleggende behov.  Med veiledning kan man optimalisere kost som er gunstig for utskillelsen av avfallsstoffene i forbindelse med Shape Massage behandlingene. 


Fysisk aktivitet

 Alle kan gjøre “noe” i hverdagen som øker styrken og smidigheten i kroppen. God kondisjon øker forbrenningen og humøret! Jeg kan hjelpe deg i gang med fysisk aktivitet som passer deg.

 
Personlig veiledning 

Jeg hjelper deg å finne gode løsninger i hverdagen som optimaliserer behandlingen og gir deg varig effekt. 

PRana Frekvensterapi

Jeg har valgt å komplimentere Massasjeterapi tilbudet for mine kunder, med Prana Frekvensterapi

Apparatet og behandlinger er ikke ment som erstatning til medisinsk behandling. Det er ikke ment å kurere sykdommer eller sykdomstilstander. Ved å bruke apparatet og ved behandlinger, kan balansen i cellene og kroppen gjenopprettes, slik at kroppen kan lege seg selv. Du er selv ansvarlig for egen kropp og helse og oppsøke profesjonell helsepersonell når du selv mener dette trengs.

Jeg er svært fornøyd med å kunne tilby Pran Frekvens -behandlinger både ved «vanlig» Massasjeterapi og til andre terapier. Til enkeltpersoner som ser fordelene ved å investere i ett apparat for enkelt og effektivt kan utføres hjemme i en avslappet atmosfære se her.

TeraHertz er et frekvens apparat som gjennom varme og lys kan sette i gang prosesser og forbedre kroppens egen evne til å lege seg selv. 

 

Åpningstider for massasjebehandling:

08:00 - 16:00

bottom of page